torstai 11. lokakuuta 2012

Nalle ei tullut kotiin :(

Nyt kai minunkin on pakko myöntää että kesä on loppu.
Nalle-parka ei löytänyt kotiin. Mutta lisään tähän että ei löytänyt vielä. Meillä uskotaan yhä ihmeisiin joten eihän sitä koskaan tiedä. Nallesta ei enää meillä puhuta päivittäin mutta on se lapsen mielessä silti. Jos vielä sattuisit kuulemaan tästä etsimästämme kotiaan etsivästä nallesta, olethan yhteydessä!

Suurkiitos kaikille jotka halusitte auttaa!!! <3

Lupasin arpoa auttaneiden kesken jotakin kivaa kesän lopulla. Nyt on arvonnan aika. Arvon kolme voittajaa, jotka saavat järjestyksessä valita itselleen mieluisimman (jäljellä olevista) palkinnoista. Kun olen saanut ensimmäiseen yhteyttä ja tiedän mikä palkinto on mennyt, olen yhteydessä seuraavaan. Palkintovaihtoehdot ovat tässä.

Jokaiseen pakettiin lähtee valitun palkinnon lisäksi mukaan yksi "Tuulinen päivä"-magneetti joka on valmistettu käytetystä pullonkorkista.

 

 
Ja valittavat:
 
1. *Nalle ehkä ihastui niin kovin pohjoisen Suomen luontoon että päätti käädä sinne asumaan. Siksi valitsin tarjolle jotakin luonnollista.* Käsintehty minttusaippua(sisältää ilman torjunta-aineita kasvatettua karjalanminttua ja piparmintun eteeristä öljyä) ja luomu-tuotettu luffa-pesusieni(luffa on pakattu litteäksi mutta saa oikean muotonsa kun sen kastelee)
 
 
2. *Nalle ehkä muistelee pientä poikaa jonka luona sai ennen asua. Tärkeät asiat muistaa sydämessään mutta muut voi kirjoittaa muistivihkoon.* Pieni muistivihko jonka kannet on tehty laminoiduista karkkipapereista. Sivut ovat 100% kierrätyskuitua.
 

3. *Nalle-parka joutui niin hyvään kätköön ettei sitä etsimisestä huolimatta löytynyt.* Kätköpaikka-kirja. Vaikuttava tosikertomus perheestä joka tarjoaa kodissaan piilon vainotuille juutalaisille ja joutuu maksamaan siitä kovan hinnan.


4. *Nallen isommat serkut ovat jo syöneet mahansa pullolleen metsän herkkuja. Vaikkapa ihania marjoja.* Puolukka-korvakorut on valmistettu lasihelmista ja hopeoiduista korvakorukoukuista.5. *Nalle oli hyvä ja tärkeä ystävä pienelle pojalle. Kun sinä katsot ystävääsi, opit varmasti jotain itsestäsikin. Muistatko kuulleesi tämän vanhan viisuden: "Niin kuin kasvot kuvastuvat vedessä, niin ihmisen sydän toisessa ihmisessä".* Taskupeilissä on kuvana tyttäreni suunnittelema pupu. Taustaväristä(mahdollisuuksien mukaan kierrätyspaperia) voi esittää toivomuksen ja tekstiksi voi valita haluamansa nimen/sanan (max.10 merkkiä).


6. *Ikävässä helpottaa turvallinen syli. Olipa se pienelle sitten äiti, isi, mummu tai muu rakas. * Tämä vetoketju-pussukka on ommeltu mummun pussilakanasta. Kangas on todella pehmeäksi kulunutta. Vetoketju on myös kierrätetty.

 
 
**************************************************
 
***Voittajat ovat:***
 
1.    Anonyymi18. huhtikuuta 2012 5.15 kirjoitti:

Jaettu Facessa :) Toivottavasti nalle löytyy <3 -Miia-
 
2.
kirjoitti:
Jaan facebookissa, toivottavasti nalle löytyy pian.
 
3.
Voi kurjuus, toivottavasti Nalle löytää kotiin! Jaan faceen kirjoituksen
 


MIIA JA LAURA-LEENA! ottaisitteko yhteyttä info (at) minttumaa.net :)


2 kommenttia:

  1. En valitettavasti pysty tavoittamaan Miia. Jos Miia huomaat tämän myöhemmin, ota yhteyttä! Seuraavaksi siis yhteys toiseen voittajaan.

    VastaaPoista
  2. Laura-Leena! En ole keksinyt miten saisin sinuun yhteyden. Jos vielä huomaat tämän niin ota yhteyttä, vaikka tuosta kesän lopusta onkin jo aikaa :)

    VastaaPoista

Kiitos sanoistasi <3